Trilogiq Nordic ansætter ny Sales Manager til Danmark

Andreas Lyons-dkTrilogiq byder Andreas Lykke Lyons velkommen som ny Sales Manager i Danmark. Han vil være ansvarlig for al salg i Danmark, og starter primært med at opbygge salget i Sjælland.

Andreas skal identificere potentielle kunder med fokus på at skabe gode relationer til disse, og vil primært rette fokus mod de tunge industrier, som stål og produktion, automotive samt sprøjtestøbning.

“Jeg blev tiltrukket af denne stilling, fordi jeg så det som en enormt spændende og udfordrende opgave, at skulle penetrere et marked hvor de fleste virksomheder kun har lidt, eller ingen kendskab til Trilogiq eller vores produkter. Jeg er dog bestemt ikke i tvivl om, at med hårdt arbejde og tid, vil virksomhederne begynde at opdage hvordan de kan drage nytte af Trilogiq-systemerne.

En af udfordringerne jeg finder mest interessant, er at få skabt et salg i et land hvor Trilogiq ikke rigtigt før, har været tilstede. Jeg kommer til at starte fra scratch, og progressivt bevæge mig op mod de største virksomheder.”

 

Andreas drager nytte af sin erfaring fra den tunge industri, og pneumatisk transport, under sin ansættelse hos Kongskilde Industries. En virksomhed der skræddersyer og implementerer løsninger til bl.a. store produktionsvirksomheder. Kongskilde Industries er globalt repræsenteret, og vækster fortsat.
Før ansættelsen i Trilogiq, var han ansat i Berendsen. En virksomhed der leverer et bredt udvalg af full-service løsninger til kunder i næsten alle sektorer. Hans primære fokus var på kunder i industrien, såsom smedevirksomheder, automotive samt producenter af asfalt.

 

Med et godt øje for detaljerne og evnen til at skabe gode relationer, vil Andreas bruge sin kreative tilgang til hurtigt at identificere udfordringer og flaskehalse på vores kunders vegne, for derefter at designe løsninger der eliminerer problemer, og skaber bedre arbejdsmiljøer.

 

Da han blev spurgt om sine hobbyer og interesser, svarede Andreas:

Jeg er meget glad for fodbold, både som spiller og tilskuer. Specielt de Engelske og Italienske ligaer, er jeg særdeles glad for. Jeg holder meget af dyr, gode biografier, nonfiktions bøger, samt spiller jeg akustisk guitar.
Ydermere er jeg meget interesseret, og meget dygtig til alt IT-relateret, og har arbejdet som konsulent for mindre virksomheder uden tilknyttet IT-afdeling.

Andreas taler flydende Dansk og Engelsk, og kan kontaktes på (+45)23670043

Email: andreas.lyons@trilogiq.dk

Kontakt Andreas på linkedin

Categories:Nyheder