Stress-test fremtidens produktionslinje

PRODUCTION LINE

Hvis du planlægger at flytte til nye lokaler, hvorfor så ikke tage muligheden for at forbedre, raffinere og justere jeres processer?

 

Når produktionsdesignet har været anvendt på den samme fabrik over et antal år? Når den tilgængelige gulvplads er blevet udnyttet til det maksimale? Når fordelene ved opdaterede processer er nødvendige, og når infrastruktur eller fabriksbygninger ikke længere kan huse de nye teknologier.

En af vores kunder i den automotive industri har besluttet, at introducere nye systemer imens man undersøger mulighederne ved et nyt fabriksprojekt. Vores team blev forespurgt om at udarbejde en ergonomisk produktionslinje der kunne stress-testes, før virksomheden gik i gang med den planlagte bygning. Dette gav dem den perfekte mulighed for at forbedre, raffinere og justere processerne til fremtiden, imens at produktionen opretholdes på deres eksisterende faciliteter.

 

Vores team har designet en specielt fremstillet og optimeret løsning som erstatning for den eksisterende produktionslinje. Tyve arbejdsstationer, en for hver enkelt skridt i processen, med alle tilpasninger og fittings (også bygget in house), organiseret og leveret direkte til den pågældende station og tilført eftersom vognen gennemkører produktionslinjens rejse.
Dette reducerer antallet af aktioner der behøves for at færdiggøre hver opgave og eliminerer spildtid, væk fra produktionslinjen.

Optimering af lagerene og reduktion af afstanden til produktionspersonalet har en væsentlig indflydelse på produktiviteten. Gravitationsfødede rullebånd sikrer økonomisk brug af den eksisterende plads, og komponenterne bliver leveret direkte til samlingspositionen når det er nødvendigt. Dette har reduceret tidsbehovet for den enkelte opgave.

”Organiseringen af hver opgave, har øget hastigheden og effektiviteten af vores processer, så vi nu er i stand til at ramme vores tolv-minutters mål. Når vi flytter in i den nye fabrik, planlægger vi at installere to nye produktionslinjer, en for hver model.”

 

Producenter kan være hurtigere til at svare på ændringer i betingelser og tilbyde større fleksibilitet til deres kunder med øget ydelse i trinvise skridt, hvilket giver en trinvis forbedring i produktivitet og optimerede processer.
At tage muligheden for at teste og raffinere forbedringer kan ofte udvikle et projekt fra den oprindelige vision til en løsning, der ikke bare indbefatter nye teknologier, men også er mere effektiv og omkostningsbesparende.
Involvering af personalet i at lave forandringer kan også hjælpe til et strømlinet, brugervenligt og mere venligt arbejdsmiljø, der fokuserer på personalets velvære som værende en del af fremtidig vækst og minimal udskiftning.

Hvis du planlægger at flytte til nye lokaler, eller blot ønsker at maksimere brugen af den plads du har, hvorfor så ikke forbedre, raffinere og tilpasse dine processer nu? Kontakt os for mere information om hvordan man fremstiller din fremtidige fabrik!