‘“Showcase Fremtidens Industri”, Sunna Design

SunnaDesign_17-10.31.27

”Det er helt nyt, overraskende og meget positivt for alt vores personale”

Sunna Design, en innovativ virksomhed der specialiserer sig i solenergi gadebelysning og nyligt kåret til ”Showcase Industry of the Future”, har valgt at betro realiseringen af deres produktionsprocesser til TRILOGIQ.
Sunna Design, i Frankrig, producerer innovative, vedvarende solenergiløsninger til offentlige rum, specielt tilpassede til klimaer og besværlige miljøer. Efter grundlægningen i år 2110, har de installeret mere en 5.000 sollamper i mere end 20 lande.

Sunna Design valgte Trilogiq, grundet deres løsninger er lette at bruge og tilpasse. Dette gør at operatørerne kan arbejde så effektivt som muligt og produkterne bliver leveret til tiden.
Unikke GRAPHIT løsninger, lavet på mål af vores Lean eksporter og Hoshin teams, blev designet on-site, samlet og justeret af vores kolleger i Frankrig til at passe perfekt til deres anvendelsesmuligheder.

”Sammenlignet med deres konkurrenters produkter, kræver Graphit løsningerne meget lidt værktøj og er nemt at samle, skille ad og omstile til eksakt at matche vores ergonomiske principper og krav”.
”Det ville måske kræve uger eller måneder for os at gøre dette alene, så den reelt tilførte værdi af disse produktionsredskaber er viden og knowhow. På bare en dag, byggede deres teknikere alle vores arbejdsstationer. Jeg gjorde en hurtig beregning og fandt frem til at det er omkring 72 vogne.”

”Vi lavede et eksperiment, stoppede produktionslinjen, rensede alt ud og genstartede så produktionen. Hver operatør kom ind med sin vogn, positionerede den pænt og låste bremserne. Koblede sig til en 220Volt kontakt og Netværket. Leveringsvognen blev fyldt med materialer. Det tog os mindre end fem minutter at starte produktionen! Det er helt nyt, overraskende, og meget positivt for hele personalet.”

Oversat fra video af Benjamin Minet,
Produktion og Metode Manager hos Sunna Design.

Grundlæggeren, Thomas Samuel, en ung tekniker på det tidspunkt, lovede at nå sine mål for at finde en pålidelig og vedvarende løsning for offentlig belysning, men stadig tilgængelig for alle, selv i udkantsområderne af udviklingslandene.

Fem år senere, har virksomheden modtaget næsten 8 internationale priser (MIT, Ernest & Young, La Tribune…), og realiseret to kapitalrejsninger til en total af 6.6 millioner Euros sammen med så prestigefyldte partnere som CEA, Saft, Schneider Electric, Thorn, de har indgivet 10 patenter for nye innovationer og dermed taget en ledende position indenfor soldrevet gadebelysning.

”Vi har aldrig været så tæt på start-up holdningen. Fordi vi konstant skal genopfinde os selv, for fortsat at gøre en forskel. Denne opgave er enorm: Bring elektricitet til befolkninger uden adgang til energi.”

Kontakt vores design team for mere information