Russiske betjente til tjeneste!

Udstillingsmodel for INTECH LLX standen med den japanske forretningsforbindelse

Billede ovenfor: Udstillingsmodel for INTECH LLX standen med den japanske forretningsforbindelse.

I Rusland har TRILOGIQ skabt en skræddersyet udstillingsbod til INTECH LLC (den officielle TUNGALOY forhandler) på rekordtid.

 

INTECH LLC deltog i den 18. Internationale specialiserede METALOOBRABOTKA Udstilling i år, i EXPOCENTRE i Moskva, i perioden 15.– 19. Maj 2017

De kontaktede TRILOGIQ Rusland bare to uger før udstillingen

”Man skulle tro at det er umuligt at levere et projekt på så kort en tid” udtalte Roman Platonov, Regional Sales Manager. ”Ikke for Trilogiq teamet. Da de havde fået alle de nødvendige informationer, begyndte de på projektudviklingen omgående”.

INTECH LLC havde set TRILOGIQ udstillingsstanden på en messe i USA, og det havde givet et godt indtryk af dem og idéen om at bruge modulære systemer til udstillinger som en spændende idé for fremtiden. Da tiden kom, valgte de TRILOGIQ, velkendte for de mest repræsentative af de modulære løsninger på det russiske marked.
INTECH LLC kom først i kontakt med Kaizen modulære systemer under et besøg til TUNGALOY fabrikken i Japan. At være engageret i industriel udvikling og konsultation, samt implementere LEAN er et af de fundamentale principper i deres arbejdsform.
Tungaloy er en af verdens førende producenter af karbid skæreværktøjer, friktionsmateriale, slidstærke materialer og civilt ingeniørarbejde og produkter.
Med hovedkontor i Japan, er de leverandør af produkter til kunder over hele verden i mange sektorer, inklusiv automotive, anlægsarbejder, rumfart, sundhedssektoren, energi, infrastruktur og tung sværindustri.

Hovedopgaven var at reflektere over de 4 grundprincipper som kunden binder sig til:

  • TPS – Toyota Production System
  • TPM – Total Productive Maintenance
  • OEE – Overall Equipment Effectiveness
  • SMED – Single-Minute Exchange of Dies
INTECH LLC stand opbygning skal forme de fire bogstaver for de fire principper.
INTECH LLC stand opbygning skal forme de fire bogstaver for de fire principper

Roman tilføjer, ”Vi var i stand til at besøge udstillingen og se klientens standplads. Klienten var lige så glad for resultatet som vi var. Deres udstillingsstand fik meget opmærksomhed. Vi håber at den vil bringe potentielle kunder til både INTECH og til os selv”.

For INTECH LLC, er fordelene ved et modulært udstillingssystem ubestridelige. Tilpassede farver, og variationen af farver der tiltrækker mere opmærksomhed til deres stand fra flere besøgende. Den hurtige og nemme metode for opbygning og nedtagning af udstillingsstanden betød, at det tog mindre end en dag, på hver side af udstillingen.

INTECH LLC standen får masser af opmærksomhed på den 18nde Internationale Specialiserede METALOOBRABOTKA udstilling.
INTECH LLC standen får masser af opmærksomhed på den 18nde Internationale Specialiserede METALOOBRABOTKA udstilling.

De modulære systemer fra TRILOGIQ giver dem en alsidighed til at være kreative med implementering af de mest modige idéer. De kan nemt justeres til at tilpasse former og udformningen af ethvert udstillingsområde. De sparer endvidere penge, da det modulære kit kan opbevares imellem udstillinger og genopbygges hvor ønsket.

Kontakt vores design team for mere information om specialfremstillede udstillingsstande og mærkevare formål.