Royal Mail tager et skridt fremad, mod forbedret ergonomi og effektivitet.

Royal Mail tager et skridt fremad, mod forbedret ergonomi og effektivitet.

Royal Mail har for nyligt indført forbedringer til ergonomi og effektivitet i deres produktion, og dermed sparet arbejdsareal samt reduceret antallet af arbejdsskader.

Førnævnt Royal Mail installation demonstreret.

 

Interview: Ken taler med Joe omkring den nye proces og hvordan det har gjort stor indvirkning på Royal Mail

Nyt udstyr, der indebærer transportbånd, gør det muligt for medarbejderne at tippe lasten endnu lavere end før. Nu bliver posten automatisk ført ned på transportbåndet, der så fører det videre ned foran medarbejderen der herefter sorterer det hele. De kan samle postbundterne op og fjerne elastikkerne, anbringe posten i beholdere i korrekt placering og herefter skubbe posten videre mod næste medarbejder på den anden side.

 

En logistikmedarbejder returnerer de tomme bakker, og holder de øvrige medarbejdere forsynede med beholdere. Dette har elimineret bukning, drejning og de løft, som medarbejderne førhen var nødt til at foretage. Nu kan medarbejderne stå klar til at udføre arbejdet, uden at skulle vende eller dreje sig, og uden at skulle række ud efter tomme beholdere.

 

Processen der blev benyttet før disse ændringer inkluderede løft af poser med post, på 10kg, der skulle løftes over hovedhøjde for så at blive tømt, placeret i bakker, bakkerne løftet op, og til sidst bukke sig for at placere bakkerne i en beholder.

”Dette har faktisk reduceret mængden af plads vi behøver, samt mængden af arbejdsstationer. Vi plejede at være spredt ud over al pladsen, i forskellige områder og derfor var mængden af frit areal meget begrænset, men med det nye hældende transportbånd har vi plads til overs uden at skulle gå på kompromis.” Siger Ken House, Royal Mail Vi behøver ikke længere gå frem og tilbage, for at flytte rundt imellem de forskellige arbejdsområder, så vi har dermed også øget sikkerheden på arbejdspladsen.”