Organiseret på den nemme måde

workstationHvis du nogensinde har været frustreret over manglende eller beskadiget værktøj, så er det på tide at organisere dit arbejdssted

Er du mere produktiv når der er organiseret? Når alting er hvor det burde være, bliver det nemmere at fokusere på den igangværende opgave. Ingen afbrydelser og intet tidsspild for at lede efter vigtige dele eller værktøjer. Forestil dig hele produktionslinjen med samme fordel, alt værktøj på sin rette plads og i perfekt stand.

 

At få organiseret arbejdspladsen er nemt ved brug af integrerede shadowboards.
Designet til at passe ind i arbejdsstationer og vogne, for at understøtte effektiv udførelse af arbejdsopgaver ved at sikre at værktøjet altid er på den rette plads, og klar til brug.

 

Sarte komponenter, skrøbelige emner og særligt formede værktøjer kan håndteres og opbevares effektivt og sikkert i produktions, distributions og service-miljøer ved brug af justerbare og organiserede arbejdsstationer med integrerede shadowboards.

Designet til at holde værktøjet på plads. Shadowboards kan medvirke til at spare væsentlig tid og penge. Værktøjet er let at finde og komponenter er beskyttet og opbevaret separat og beskyttet, for at undgå unødig slitage og skade.

 

shadowboard-frameShadowboards er et 5S-aktiv når de kombineres med ergonomiske arbejdsstationer og vogne. De kan designes til perfekt at opbevare næsten alle emner, i nemme-at-overskue miljøer. Dette sikrer at værktøjet altid er returneret til rette placering og igen er nemt at finde når behovet opstår.

 

Vores shadowboards er tilgængelige i et bredt udvalg af farver og med anti-statisk (ESD-beskyttelse). Speciel-designet til at passe ind i industrielle installationer og imødekomme behovene i din produktionslinje. Designet til specifikt at passe til dine komponenter og værktøjer, medvirker de til at øge produktiviteten, spare tid og maksimere din fortjeneste.

 

Vores arbejdsstationer og vogne kan alle samles og integreres i næsten alle tænkelige konfigurationer, og med integrerede shadowboards medvirke til at holde styr på et bredt udvalg af værktøjer og komponenter. Dette er den ideelle løsning hvor tilpasning og fleksibilitet er nødvendige for at understøtte best practice og forbedring af ydelse.

 

Alle komponenter i vores løsninger er komplet justerbare og genanvendelige så alle installationer kan justeres, tilpasses eller genopbygges ved brug af basalt værktøj når behovene til håndtering ændres. Dette sikrer at brugeren altid kan opretholde effektiviteten, alt imens din oprindelige investering beskyttes igennem en forlænget livstid.

 

shawdoard-usablue-shadowboard-150x150shadowboard-detailtools-equip

 

 

 

 

 

GRAPHIT og LEANTEK har begge et bredt udvalg af komponenter, samlinger, hjul og tilbehør, samlet i letvægts- og manøvrevenlige løsninger der medvirker til højere fleksibilitet og kost-effektivitet sammenlignet med løsninger lavet af svejset stål og lignende materiale.

tooling-board-2TRILOGIQ tilbyder en komplet vifte af konsulentrådgivning, projektstyring, design, installation og komponent levering services.

Kontakt os for yderligere information omkring shadowboards og integrerede løsninger, designet til dine unikke produktionskrav.