Slide

Detailhandel

Til direkte salgs- og e-business forhandlere, tilbyder vi løsninger der giver højt værdsat lethed og nemhed når det kommer til ordre forberedelse og detail displays. Det modulære hjælper også med at overkomme forskelige kunders volumenprofiler og med alsidigheden for demontering, opbevaring og genopbygning som respons på sæsonens trends.

Oprindeligt udviklet til at understøtte Lean produktion og celle-produktion, er det primære formål med det modulære system at fremstille et højt effektivt, ergonomisk og tilpasningsbar struktur for display, opbevaring og håndtering af produkter i varehuse og showrooms.

Strukturerne kan optimeres til den form og størrelse for emnet der skal udstilles på det specifikke område der er tilgængeligt. De kan tilpasses så ofte som påkrævet for at tilpasse effektivitet og lave forbedringer. Disse fordele har sikret, at de modulære systemer er bredt benyttet for detailhandel, udstillinger og messer.

Kontakt vores Team Download et katalog

Relaterede poster

Organiseret på den nemme måde

Hvis du nogensinde har været frustreret over manglende eller beskadiget værktøj, så er det på tide at organisere dit arbejdssted Er du mere produktiv når der er organiseret? Når alting er hvor det burde være, bliver det nemmere at fokusere på den igangværende opgave. Ingen afbrydelser og intet tidsspild for at lede efter vigtige dele … Continued
thumb image

Produktionsmetoder bliver SMART’e med introduktionen af AGV’ere

Automatisk Guide Vogne (AGV’ere) transformerer fremstilling, da produktionsmetoder bliver SMART’e, og vi kan bevæge os ind i den Fjerde Industrielle Revolution. Industry 4.0 tager LEAN produktion ind i den næste generation, ved at anvende smart teknologi og realtids data til at øge produktiviteten, fjerne fejl og reducere omkostninger. Objekt genkendelses teknologi kan detektere sensorer gemt … Continued