Fordelene ved Stål i et sensitivt miljø

 

Tilberedning af mad og sundhedssektoren er sensitive miljøer med behov for anlæg der er nemme at rengøre og er korrosions-resistente.

Rustfrit stål er fremstillet til hårdføre og hygiejniske formål, hvor korrosion modståelse og kontrol med infektioner er essentielle.

Styrken og holdbarheden af vores stålkomponenter sammensat med de genanvendelige egenskaber, gør dem idéelle til omstilling, udvidelse eller tilpasning med minimal forstyrrelse. Selv uden disse fordele, er stål oftest det første valg, alene ud fra en omkostningsbetragtning.

Årsagen til at de fleste hospitaler og restaurantkøkkener er fokuserede på stål udrustning er vigtigheden af sikker tilberedning af mad, og resistens over for ild. Med beskyttelse imod stænk og gennemtæring, er stål hårdført, nemt at vedligeholde, og kan rengøres uden brug af stærke kemikalier. Dette er i særdeleshed et godt valg i sikre arbejdsmiljøer, hvor man ikke ønsker spredning af bakterier og virus.

Medical supplies trolley for ward and theatre use.

 

 

 

 

 

Stål er resistent imod rust, afskalning og bakterier. Stål kan ikke absorbere fugt og er stærkt nok til at modstå mekaniske stød. Ridser i overfladen kan nemt fjernes med en fugtig, blød klud med et kobber- eller metal rengøringsmiddel. Det er derfor at Hospitaler og sundhedsfaciliteter anvender rustfrit stål som det primære materiale for trolleyer og leveringsudstyr. Vores løsninger i stål, ændrer sig ikke ved ekstreme temperaturer eller luftfugtighed, hvilket gør dem luft- og væsketætte.

Kontakt vores salgsteam for mere information om vores specialservice. Vores erfarne personale kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til jeres specifikke krav og behov.