Et pauselokale kan øge produktiviteten

breakout-area-meeting

Går du altid til virksomhedslederens kontor som standard stedet for møder?

Når plads in produktionsmiljøer er højt værdisat, er det ikke nogen overraskelse at mødearealer, aftrædelseslokaler for personale, og gå-lige-ind lokaler samt interview lokaler har lav prioritet.

Det er ikke altid let at sikre at du har det rette rum dedikeret til en vital ikke-produktionsaktivitet. Når manglen på plads og privatliv sætter basal operationel effektivitet og produktivitet på prøve, er der en praktisk løsning på problemet. Et modulært mødelokale er let at bygge, fleksibelt og alsidigt og kan give dig det rum som du har behov for.
Giv medarbejderne et afbræk fra digitale display monitorer ved at overholde Arbejdspladsvurderings-bestemmelserne (APV). Tilbyd et privat, afslappende rum for personaleformål, interviews, møder og træning væk fra produktionslinjen, for at tilse tidsstyring, udvide fleksibiliteten og øge produktiviteten.
Et modulært mødeområde kan bruges til alle mulige, vigtige formål: Fra et sted for personalemøder til et aftrædelseslokale for kunder og besøgende. At få det altafgørende, vigtige ekstra rum med et modulært tilsnit er meget fleksibelt og alsidigt. Et formålsbygget, modulært mødeområde med akustisk afskærmning kan være multifunktionelt som et delt område for et varieret antal aktiviteter, og kan endda også fungere som lagerplads, når påkrævet.
Et aftrædelseslokale behøver ikke at optage så meget plads. Ved brug af afskærmninger, kan man afsætte en sektion af gulvpladsen, tilsætte et par komfortable stole, et bord eller en catering vogn, konfigureret til den rette funktion og opsætning, hvilket vil give et behageligt rum der er unikt, funktionelt og robust.
Et modulært mødeområde kan nedtages, flyttes og opsættes igen og igen og giver plads til forandring og ændring af behov, reducerer spild og gør det meste med den tilgængelige plads. Der er ikke behov for længere perioder af afbrydelse, ubehageligheder og rod. En modulær løsning vil sikre at enhver kritisk situation kan adresseres, uden at forstyrre produktion eller personale.
Tag inspirationen fra fyrerne hos Facebook, Apple, Amazon og Google der forstår vigtigheden af at balancere arbejdsplads-forventninger med pauser for kommunikation, afslapning og sjov, og for at have taget pauserummet til et helt nyt niveau. At skabe et godt rum for afbræk vil genoplive din virksomhedskultur og styrke moralen!

BREAK-OUT AREA

Hvis du kigger efter måder at øge moralen hos dit personale, med et privat, afslappende område til personalepauser, fejringer, interviews, møder og træninger, så kan en modulær løsning være netop det du leder efter!

Kontakt vores design team for mere information om specialfremstillede udstillingsstande og mærkevare formål.