Essentiel teknologi for kontinuerlige Kaizen forbedringer

PARTS SUPERMARKET

For at opretholde kontinuerlige forbedringer, er systematik påkrævet for at facilitere en hurtig opbygning, implementering og hyppige omstillinger af anlæg til materialehåndtering og opbevaring.

Disse teknologier er essentielle for virksomheder der benytter en kontinuerlig Kaizen procesoptimering. TRILOGIQ har udviklet den modulære teknologi, for at kunne tilbyde kundetilpassede løsninger, inklusive hylder, Kanban/FIFO rullende hylder, vogne og trolleyer til en bred vifte af forskellige industrier.
Vores omfattende sortiment af rustfrie stål-, aluminium-, plastikcoatede- eller ekstremt letvægts-kulfiber rør, giver en alsidighed der passer til ethvert anlæg.
Graphit (komposit) eller Leantek (stål) forbindelser giver mulighed for specialdesignede og konstruerede hylder og konstruktioner er ikke findes som ”hyldevarer”. ESD er også til rådighed for brug i arbejdsmiljøer med fare for statisk elektricitet.

size-7-rackEt omfattende sortiment af både indsætbare eller plademonterede hjul er tilgængeligt til design af mobile vogne og trolleyer.

Forskellige hjulstørrelser, lavet til forskellige belastningsgrader, solide eller luftfyldte, kan anvendes til forskellige virkeområder.
Heavy Duty rullebånd, kombineret med et fuld sortiment af adapterbeslag, fuldfører sortimentet, og giver mulighed for design af rullehylder med et først-in-først-ud lagerstyringssystem. Et udvalg af integrerede guider er tilgængelige for at sikre præcis lager adskillelse og identifikation på inden for arbejdsområdet.

Vores modulære system tilbyder hurtig implementering og omstilling. Nye eller midlertidige anlæg kan bygges hurtigt, og tilpasses til at møde krævende procesændringer.

Dette betyder, at de overordnede omkostninger ved implementering og ejerskab er reducerede, da alle komponenter kan genanvendes til nye anlæg.

Vi bygger arbejdsstationer og linjelagring til præcis den ønskede størrelse, og sparer dermed kunden for en stor mængde gulvareal. Dette kan have mange fordele, inklusive plads til andre opgaver og processer. Den ekstra produktivitet som dette medfører, kan omsættes til en hurtig return on investment.

Kontakt os for at diskutere jeres unikke krav. Vores team har den knowhow der skal til for at tilbyde spildreduktion og plads-besparende løsninger der kan bygges på vores fabrik, leveret og tilpasset i løbet af få dage med minimal forstyrrelse til din produktion og processer.