Er du klar til at gå til en ny generation af modulære løsninger?

composite

Trilogiq har re-designet, styrket og forbedret kompakte beslag i hele vores komposit sortiment, for at levere stærkere konstruktioner til alle vores kunder.

 

Trilogiq har revideret og moderniseret vores modulære systemer, og tilbyder alsidighed, styrke og holdbarhed uden sidestykke. Vores sortiment af komposit introducerer innovative rør, beslag og tilbehør der er blevet forstærket til at skabe løsninger til en bredere vifte af industrier og arbejdsmiljøer.
Komposit-løsninger har mange fordele over deres traditionelle metaldele, da de nye komponenter er ekstremt tætsiddende og vandtætte, hvilket er meget vigtigt for sundhedssektoren, clean room miljøer, og i hightech industrier. Eksempelvis vores kunde, Sunna Design, der producerer solar udstyr, har fundet at GRAPHIT produkterne er i perfekt harmoni med deres nyligt designede, state-of-the-art fabrik. Meget specifikke konfigurationer blev designet til deres komponent beskyttelse og opbevaringsbehov, idet at kundens størrelse, former og unikke funktioner blev taget i betragtning.

Vi har møjsommeligt studeret, revideret og forbedret alt. GRAPHIT er kulminationen på over to års fælles research sammen med højt profilerede laboratorier og leverandører der specialiserer sig i komposit materialer og plastik. GRAPHIT 2 er resultatet af eksperimenter med materialer, design og farvestudier. GRAPHIT 2 systemet giver sig selv til mange sektorer i industrien, inklusive sundhedssektoren, distribution, detailhandel, butikker, fødevarehåndtering, general industri, High-end forbrugere og High-end miljøer.
Nye letvægts, hightech komposit beslag, designet til høj styrke og elegance giver ergonomiske og mobile løsninger, der er nemme at samle. 41 komponenter for 53 kombinationer! Væsentligt forbedrede og re-designede for tætte samlinger, forbedret greb og en glat overflade.

Fordelene – kort:

  • Kompatible og genanvendelige – mix and match
  • Luft- og vandtætte – nemme at rengøre
  • Hurtigt og nemt at samle – Glat og nemt at håndtere
  • Forstærket greb
  • Slidstærkt og anti-korrosivt
  • 65% lettere end metal ækvivalenten
  • Innovativ og alsidig tilgang til håndtering af vinkler

Kompatibelt med 28.6mm diameter rør, komponenterne er meget lettere end de ækvivalente metaldele.
De rullende hylder, guider og understøttelser er komplet kompatible med vores komposit sortiment

Composite solutionGRAPHIT Black sortimentet kombinerer de specifikke fordele fra komposit systemer med nogle af de traditionelle karakteristika fra klassiske stålsystemer. Resultatet er letvægt, berøringsvenlige, let-at-samle, slanke beslags profiler og en bedre visuel tilslutning til eksisterende stålkonstruktioner. Et bredt og kreativt udvalg af design-fokuserede komponenter. Dette sortiment er stærkere og inkluderer avancerede egenskaber og fordele til en pris der fortsat er meget konkurrencedygtig.

Løsningerne er specielt lavede til at matche unikke krav, og et fuldt projektstyringsværktøj er tilgængeligt for at lette processen fra koncept til levering og installation.

Se vores produktsortiment her

Det er let at lave små modifikationer til din proces eller aktivitet når det er påkrævet, er lettere at implementere, eliminerer tid- og pengespild i forbindelse med at tilpasse ikke-kompatible løsninger herefter. Disse væsentlige og vedvarende ydelses forbedringer i dit Lean produktionsmiljø vil føre til kontinuerlige forbedringer over tid.

Vores beslag er glatte og afrundede, hvilket gør dem lette at håndtere og hjælper med at beskytte udstyr fra skader. For mange er den største fordel at alle komponenter kan genbruges igen og igen, uden at de taber deres udseende, styrke eller integritet. Færre reservedele er påkrævet og de langvarige egenskaber for systemet sikrer en glimrende return on investment. Samling er også mere lydløs end tilsvarende metalsystemer. Vores patenterede Trilogiq soft-grip materiale er blevet forbedret for forstærket greb, bedre stødabsorbering og med muligheden for at understøtte højere maksimalstyrker.
En polymer indsats holder bolt og skrue på plads i den korrekte position, så de kan sættes sammen med en hånd, med brugen af simpelt værktøj. Samling kan være op til 30 procent hurtigere end med konventionelle systemer, hvilket reducerer nede-tid og forbedrer produktiviteten.

Download en brochure, eller kontakt os nu for mere information og et prisoverslag.