Dit personale er nøglen til din succes

lean-planning

Gør dit personale begejstrede over fordelene ved at tænke LEAN.

At få folk engageret i forandringsprocesser er livsvigtigt. At skabe et arbejdsmiljø hvor der tilføres Lean tanker kan give resultater, inklusive at give folk tid og plads til at bidrage til processen.

Det tager tid at udvikle en ny proces. Forpligtigelsen er langvarig, og ikke bare ”endnu et tiltag”

En vision for mulighederne og villigheden til at eksperimentere er påkrævet for at forbedringerne kan blive kontinuerligt vedligeholdt og efterset.

Mange af de første fordele der høstes fra Lean Produktion kan ses ved:

  • Homogen produktkvalitet
  • Indvundet areal
  • Reduktion af spild
  • Forøget produktivitet
  • Forbedrede arbejdsforhold

 

At bruge tid på fabriksgulvet med at observere og lytte til medarbejdere der ser spild, omkostningerne forbundet hermed og manglen på produkt flow, vil give dig et friskt perspektiv.

En LEAN tilgang kræver at man er omstillingsparat, således at strukturer kan modificeres når processen eller håndterings-krav laves om – for at fastholde ergonomisk og operationel effektivitet. For at forbedringerne skal være vedvarende, skal linje operatørerne involveres aktivt i at identificere problemerne, samt holdes ansvarlige for implementering og monitorering af løsningerne.

Mange producenter, opbevaringslagre og detailhandlere har realiseret, at modulære håndterings- og opbevaringssystemer som GRAPHIT og LEANTEK fra Trilogiq, tilbyder den alsidighed de har brug for, for at bygge tilpassede strukturer, men med den medfølgende fleksibilitet til at understøtte forandringer. Konstruktioner såsom produktionsceller, arbejdsstationer, komponenthylder, plukkevogne og trolleyer – kan samles med udskiftelige komponenter såsom rør, beslag, ruller og hjul.

Lean-working-factory

Rør kan afkortes til enhver længde og sammenfattes i enhver vinkel, for at skabe robuste rammer og vise emner i præcis den rigtige position for den mest bekvemme tilgang og ergonomisk virkemåde.

Monitorering og vedligeholdelse af forbedringerne vil bidrage med kontinuerlig vækst. Lean er ikke en hurtig løsning, det er et lang-tids strategi valg!

 

Kontakt os for mere information om at skabe en LEAN arbejdsplads
environment.