At lette smerten ved en øget arbejdsbelastning

RACKING

Da producenter reevaluerer deres produktion og supply chain med øgede belastninger, må logistik-leverandørerne reagere med værditilførende forslag og nye forretningsmodeller.

Off-site samling og sekvensering, avancerede ”just-in-time” lagerstyring og levering, forbedrede automatiske plukkesystemer og innovative visual management systemer er ved at blive standarden, og ikke en undtagelse.

mobile-workunit

Vel planlagt og implementeret logistik garanterer et materiale flow der holder processen i gang og, i bedste fald, responsivt, ekspansivt og dynamisk. For produktionsvirksomheder, kan den konkurrencemæssige planlægning af logistik være en massiv hovedpine, men når tingene fungerer som de skal, er livet smukt, og man har realiseret fordelene. Selv de bedste modeller er testede til grænsen, når leveringskæden er forstyrret af de stigende brændstofpriser, industriel intervention, eller der sker uforudsete forandringer i omverden.

 

Imens at markeder bliver stadigt mere konkurrencedygtige, kan værdifulde fordele realiseres ved at finde nye tilgange til processtyring og logistik, og klart vise potentielle kunder hvilken forskel du gør fra konkurrenten. Tyngdekraftbånd, rullende hylder, specificerede plukkesystemer, modulære arbejdsstationer og flow-hylder arbejder alt sammen for at skabe et materialehåndteringssystem der vil imponere dine fremtidige kunder.

Flow-hylder der bruges til at flytte produkter imellem påfyldestation, lager og arbejdspladsen, hjælper til at positionere udstyr på transportbånd for lettere at kunne påvirke hinanden ved hver proces-lokation. Brugen af styrbare vogne og flow-hylder kan løfte produktiviteten for hver medarbejder når håndteringsfrekvensen er høj. Når svære eller tunge emner skal håndteres, er skaderne på værdifulde materialer eller udstyr begrænset og produktkvaliteten bliver forbedret. Skade og påvirkning forårsaget af operatørers træthed kan reduceres og arbejdsmiljøet bliver frit for skader og let tilgængeligt.

En af vores kunder har opbygget en massiv forøgelse i arbejdsstyrke ved at installere nye rullehylder, bygget af vores modulære komponenter. Virksomheden har beregnet at 50 nye lagerhylder i to opsætninger var påkrævet for et 1000 kvadratmeter areal. Modificering af de eksisterende, fabrikerede lagerhylder ville have været både dyrt og tidskrævende, da de var beregnet til at understøtte produktion. Projektet blev fuldført inden for en kort fire ugers deadline, sat af kunden.

Vores løsninger kan let integreres med jeres nuværende produktionsprocesser, og kan benyttes umiddelbart efter implementeringen. Da vores løsninger er designet til at hjælpe med specifikke processer, vil vores løsninger hjælpe dig med at spare arbejdsplads, øge produktiviteten og beskytte værdifulde dele.
Som vores kunde, vil du få glæde af fordelene fra hele vores globale netværk, for lave omkostninger, hastighed og fleksibilitet. Vores kendskab og ekspertise er blevet øget af vores internationale relationer som en del af TRILOGIQ gruppen, med fokus på en diversificeret tilgang til tekniske løsninger, verden over.

 

Kontakt vores design team for at diskutere løsninger der passer til dine unikke krav.