Alle former, alle størrelser, alle udfordringer!

custom-trolley

Forøg jeres håndtering-kapacitet til at håndtere alle former og størrelser, i produktionslinjen.

Underlige og unormale former, store eller besværlige emner kan håndteres effektivt og sikkert i produktion, service og distributions-miljøer ved brug af justérbare vogne og borde, sammensat med LEANTEK og GRAPHIT modulære systemer.

Vogne og borde kan samles i næsten alle tænkelige konfigurationer, og dermed matches til jeres specifikke bevægelse- og håndteringskrav, ved brug af en bred vifte af standard udskiftelige komponenter.

Installationer kan ændres og modificeres hurtigt ved brug af basalt værktøj, og uden yderligere investering, når kravene til håndteringen ændres.

Virksomheder kan også fortsætte med at bruge deres nuværende standard, eller ikke-standard kasser, rammer eller paller, fordi nye vogne og borde kan bygges i dimensioner der passer til. På denne måde kan brugerne forlænge levetiden på eksisterende håndterings- og lagerudstyr. Dette gør dem til den ideelle løsning til håndtering af emner hvor fleksibilitet og effektivitet er påkrævet for at understøtte best practice og ydelsesforbedringer.

“Vi udfordrer potentielle kunder med præmissen om, at vi kan bygge enhver vogn eller bord alle steder, til hver en tid, til de specifikke håndteringskrav uanset hvor atypisk.” siger Nick Tyler, CEO, Trilogiq Group.

“Vi designer og leverer LEANTEK og GRAPHIT vogne og borde til håndtering af alle former og størrelser af volume i produktion, service og distribution. De kan alle tilpasses og justeres på få minutter, så der er ikke længere nogen undskyldning for en bruger, for ikke at have den bedst tænkelige løsning til rådighed. Det er så simpelt at brugeren kan foretage justeringerne selv.”

IBERIA-TRF-Trolley-300

Vores brede udvalg af komponenter, samlinger, hjul og tilbehør kan sammensættes til letvægts og manøvredygtige vogne og borde der tilbyder enorm fleksibilitet og kost-effektivitet sammenlignet med løsninger lavet af svejset stål og lignende materialer.

Alle komponenter er komplet udskiftelige og genanvendelige hvilket betyder at vogne og borde kan modificeres, justeres og genopbygges når kravene i dagligdagen ændres. Dette sikrer at brugeren bibeholder effektiviteten samtidig med at den oprindelige investering er beskyttet, igennem en forlænget levetid.
Trilogiq leverer lean produktions-løsninger der medhjælper til first-in-first-out” lagerhåndtering gennem hele produktionsprocessen. Løsninger kan nemt og hurtigt blive justeret eller genkonfigureret til at imødekomme den evige forandring.

Vi tilbyder en komplet vifte af konsulentbistand, projektstyring, design, bygning og komponent levering services. Kontakt vores team for yderligere information.